Vacatures in het werkveld:

Infra

Het werkveld infrastructuur omvat alle fysieke voorzieningen en systemen die nodig zijn voor het transport van mensen, goederen en informatie. Hierbij kan worden gedacht aan wegen, bruggen, tunnels, spoorwegen, luchthavens, waterwegen en communicatienetwerken. Het ontwerpen, bouwen, onderhouden en verbeteren van deze infrastructuur is van cruciaal belang voor de economie, het milieu en de maatschappij als geheel.
Professionals in het werkveld infrastructuur hebben vaak een achtergrond in civiele techniek, bouwkunde of werktuigbouwkunde. Zij houden zich bezig met vraagstukken rondom duurzaamheid, veiligheid, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van de infrastructuur. Ze werken samen met overheden, private partijen en andere stakeholders om projecten te realiseren en te onderhouden, en maken daarbij gebruik van moderne technologieën en geavanceerde ontwerp- en simulatieprogramma’s.

vacatures-bij-Boskalis

Adviseur kabels en leidingen

Als adviseur kabels en leidingen adviseer je tijdens de tender- en uitvoeringsfase over de aanleg en het handhaven van kabels en leidingen bij de realisatie van onder andere (snel)wegen, kademuren, bruggen, tunnels, containerterminals, ligplaatsen en…
Niveau: HBO
Standplaats: Papendrecht
Specialisatie: Infra, Ondergrondse Infra

Bekijk ook technische vacatures in deze werkvelden:

keyboard_arrow_up